NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Vinn en radiomikser!


(16 mai, 2013 - 11:45)

I forbindelse med Norsk lokalradioforbunds landskonferanse i Trondheim arrangerer Soundware Norge og Axia Audio en konkurranse hvor premien er en Axia Element radiomikser.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å skrive en kortfattet søknad hvor du forteller hvorfor nettopp din radio fortjener å vinne.  Det er også en fordel å være tilstede på landskonferansen siden søknaden skal leveres på Soundware sin stand.

Få med alle argumenter du kan komme på for at din radio skal vinne er gode argumenter. Ta bilder, skriv en sang/salme, send blomster eller bare fortell hvilken (gammel) mikser du bruker i dag. Alt er lov!

For å kunne delta i konkurransen må radioen være medlem av Norsk lokalradioforbund.

Premien er en Axia Element mikser med 4 fadere og produksjons modul. 8 mikrofon/linjeinnganger og 8 utganger. Mikseren er basert på Livewire (audio over IP) og kan om ønskelig bygges ut med flere kontrollflater eller flere inn/utganger.
Mikseren kan kobles direkte opp mot telefonhybrider fra Telos og prosessorer fra Omnia via Livewire, og dermed unngås bruk av tradisjonell lydkabel.
Premien har en verdi på Kr 85.000.-
Systemet er utstilt på Soundwares utstillerstand.

Påmelding og program finner du her.

 

 
Annonser