NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Vinn 70 000 på radiobingo


(12 januar, 2013 - 07:48)

Nye bingoforskrifter fra ifjor ga lokalradioer mulighet til å øke premiene på radiobingo. Det har Nea Radio gjort fra årsskiftet.

- Tidligere var maksimalbeløpet på overførbar jackpot 35 000 kroner. I fjor ble dette hevet til 70 000 kroner.  Dette har Nea Radio gjort fra årsskiftet.  Premiene og blokkprisene har stått urørt i mange år så nå var tiden overmoden for å revitalisere radiobingoen, sier bingoansvarlig i Nea Radio, Ingar Lien.

- Radiobingo er en svært viktig inntektskilde for mange lokalradioer og uten bingo har ikke Nea Radio hatt mulighet til å opprettholde det samme radiotilbudet i Selbu, Tydal, Røros og Holtålen som nå. Bingoomsetningen har vært relativt stabil de siste årene og nye lyttere har kommet til hele tiden, men nå håper vi at enda flere vil benke seg foran radioapparatene på tirsdagskveldene utover, sier Lien. 

Tidligere var det to lykketallspotter, hver på maks 35 000 kroner og med ett lykketall knyttet opp mot hver av pottene.  Når blir det en pott, men i og med at det fortsatt blir to lykketall så er vinnersjansene like store. Når potten blir vunnet starter vi opp igjen på 5 000 påfølgende uke og bygger opp med 5 000 hver uke til den igjen blir vunnet eller kommer på topp igjen.  Foruten å heve makspremien er også de øvrige premiene justert fra årsskiftet, slik at samlet premiesum utenom lykketallspotten er nærmere 20 000 kroner hver kveld.

- Nå er det gjennomført to bingosendinger etter endringene kom og ansiktsløftningen bingoen har fått ser ut til å være vellykket.  Flere nye stemmer har allere vært å høre blant de som har ringt inn og fått premie og vi tar imot enda flere. Bingoen har også et sosialt aspekt som er viktig for mange.  Vi vet at tirsdagskveldene er det flere som samles rundt kaffebordet og spiller bingo.  Det gjør bingoen til et kontaktpunkt for mange samtidig som de får med seg spenningen. Kanskje er det din tur til å vinne i kveld, spør Lien.
 

 

 
Annonser