NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Vil vite mer om DAB


(25 mars, 2014 - 04:00)

Representanter fra lokalradioer på Møre har besøkt Radiodrift AS på Flisa for å lære mer om DAB.

Lokalradioene har stor nytte av å utveksle erfaring med hverandre. DAB er stort og nytt for de fleste av oss.  Tunge økonomiske løft skal foretas. Det ligger mye god økonomi i å lytte til erfaring fra de som er kommet i gang.
I Møre og Romsdal samarbeider nå flere stasjoner om å øke kompetansen rundt DAB-utbygging gjennom fellessamlinger og besøk til stasjoner som har kommet i gang.

- Det er liten vits i å gjenta andres feil….. Vi har allerede knyttet oss til ekstern teknisk kompetanse som flere stasjoner kan dra nytte av. På sikt er også innkjøpssamarbeid aktuelt. Vi er svært takknemmelige for at bransjen vår har samarbeidsvillige kompetansepersoner som Bjørn-Martin Brannet i Solørradioen som deler av sin kunnskap, sier leder i Møre og Romsdal lokalradiolag Vidar Karlsen i en uttalelse til www.lokalradio.no.

Bjørn-Martin Brandett fra Radiodrift, som driver SolørRadioen, TrysilRadioen og ElverumsRadioen, hadde mye å fortelle og vise frem. Det ble også tid til et besøk på Kjølaberget der sender og antenne er på plass.

 

 
Annonser