NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Vant 70 000 på radiobingo


(22 mars, 2014 - 04:00)

For første gang i historien i Finnmark er det utdelt en bingogevinst på hele 70 000 kroner! GLR er stolt over å få overlevere sjekken til Else Inger Anne Siri, som torsdag kveld vant den store jackpoten på GLRs radiobingo.

Else Inger Anne har vært en trofast bingospiller gjennom hele GLRs 23 år lange historie, og vunnet mange ganger, men aldri har det blitt en så stor gevinst. Hun trodde ikke sine egne øyne når hun fikk bingo, og måtte be dattera om å ringe inn til stasjonen for hun ble så forfjamset.

- Jeg hadde aldri trodd jeg skulle vinne så mye penger på radiobingo, sier hun. Nå blir det tur til Thailand for henne pg mannen Anders. De har en sønn som har etablert seg der borte, men anledningen har aldri bydd seg, men nå reiser de senere i vår eller til  sommeren.

Bingosjef Isak Nils Hætta overleverte sjekken fredag, understreker at 70 000 ble vunnet av de mest koselige og triveligste damene vi har her på vidda. - Da stiller man seg ydmykt i rekken av gratulanter, sier bingosjefen før han smaker på marsipankaka som Else Inger Anne selv kom med til GLR da hun skulle få overrakt premien, - så glad var hun for gevinsten at hun hadde med sin egen gave.

Under bingosendingen i går, raste det inn en mengde hilsninger til Else Inger Anne etter at hun hadde vunnet. - Det setter jeg nesten mest pris på; at folk synes det er fint at lille meg vinner premien.

GLR er den eneste radiostasjonen i Finnmark med 70 000 i jackpot. Hver torsdag kl 20 er det radiobingo, og den kan høres over hele verden på nett; nettadresen er www.glr.no

Foto: Nils Martin Kristensen

 

 
Annonser