NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Tommy Novik tilbake på Radio 3


(24 august, 2015 - 10:29)

Tommy Novik klarte ikke å holde seg borte fra sin "baby" og etter et års fravær er han tilbake som morgenvert på Radio 3 Bodø. 

Tommy Novik har vært med i Radio 3 i en årrekke, men valgte i juni i fjor å gjøre andre ting. Han startet med radiobingo og har siden vært blant annet både programleder, musikk-sjef og ansvarlig redaktør. Han utnevnte seg selv til kreativ produsent året han sluttet for da var radioen inne i en god periode på reklame, 

Det siste året har Novik jobbet utenfor Radio 3, men i høyeste grad med radio:  - I mellomtiden har jeg jobbet med sideprosjekter mitt Beatlove. Her produserte (og produsere fortsatt) lokal radioreklame for andre stasjoner. Jeg jobber også en del med musikk, publisering av musikk digitalt, men også promotering for artister, forteller han til lokalradio.no

Nå blir Tommy Novik morgenstemmen i Bodø og fortsetter på mange måter der han slapp: - Jeg skal i hovedsak lede morgensendingen fra 07-10, noe vi i Radio 3 skal satse på fremover. Vi ser at vi har mye trafikk om ettermiddagene, men ønsker også å løfte lyttetrafikken på morgenen.

Noviks tilbakekomst betyr at redaksjonen i lokalradioen styrkes: - Radio 3 styrker redaksjonen sin, hvor jeg kommer inn og legger enda større fokus på det lokale som skjer i byen vår, sier Novik.

Radio 3 er eid av Avisa Nordland, og i flytter i år inn i redaksjonen i avisa. Det jobbes nå mot et enda tettere samarbeid med AN og deres journalister.

Hjemmeside: Radio3.no

Foto: Tommy Novik - Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser