NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Programleder er Kyrre Dahl

Tilbyr gratis sommerradio


(2 juni, 2015 - 15:54)

Nytt konsept for lokalradio og alle andre som trenger en programleder

Radionyhetene og Kyrre Dahl har utviklet et nytt system for produksjon og distribusjon av radiosendinger. Det er enkelt, billig og helt automatisk. Sendingene kan bestå av både lokale stikk med stasjons-id, og generelle stikk, som vei og vær, kino-tips og mye mye mer.

For å gi flere anledning til å teste programstikkene, kommer vi i sommer til å lage to timers gratis sommerradio på hverdager i juli. Dette blir en lett sommermix med badetemperatur, agurknyheter, hva skjer i Norge etc. Alt lages slik at det passer for alle, uansett format og målgruppe. Det blir laget stikk til to sendetimer hver dag uten henvisning til musikk, tid eller distrikt. Musikken bestemmer stasjonen selv. Nedlastingsprogrammet sørger for at alt går automatisk fra dag til dag. Det er helt uforpliktende å teste tjenesten i sommer. Tilbudet gjelder f.o.m mandag 29. juni t.o.m fredag 31 juli, mandag til fredag.

Dette er altså fem uker sommerradio helt gratis! Men, sommeren nærmer seg og for å benytte dette tilbudet må din radio registrere seg før 10. juni! Programvaren som brukes er den samme som Radionyhetene bruker for å distribuere nyhetssendinger. Med noen enkle tekniske grep går alt av seg selv. Filene blir automatisk oppdatert i radioens avviklingssystem, og sendes sammen med radioens egen musikk, reklame, jingler m.m.

Kyrre Dahl er programleder for programmet “Hei på deg” i 2 timer man-fre. Han lager 18 stikk – 9 til hver time. Disse kan kjøres når som helst på dagen og de kan sendes om igjen som reprise med annen musikk senere på dagen. Det lages kun programstikk. Radioen legger selv inn musikk, jingler osv i sitt avviklingssystem. Tre norske lokalradioer benytter allerede dette systemet

Innholdet kan varieres fra stasjon til stasjon, men grunnpakka består av en blanding av lokale aktualiteter, og generelle poster som vær, vei,skiguide, dagen i dag, tv-tips, reisetips, kino m.m. For alle radioer lages det en lokal intro og noen stikk med lokalt innhold, som radioen selv kan være med og bestemme innholdet i. Andre stikk er en blanding av lokalt og fellesstoff, men poenget er at sendingene skal fremstå som lokalt produsert. Dette kan også brukes på nettradio og andre digitale kanaler, siden lokale stikk er unike for hver stasjon. Prisen er fra kun 3.000 kr eks mva pr mnd for en basispakke. Ta kontakt for pris på lokal tilpasning.

LYDEKSEMPEL: Klikk her for korte utdrag fra en hel times sending

Ta kontakt med Kyrre Dahl for mer informasjon på 90 08 39 53 eller epost: kyrre @radionytt.no ( fjern mellomrom)

HUSK: 10. JUNI Siste frist for kanaler som vil være med på sommertilbudet!

 

 
Annonser