NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Superlytter stilte med blomster


(15 desember, 2015 - 08:14)

Mange radioer deler ut blomster, men programlederne i Radio Alta har fått blomster av lytterne, og  ble overrasket på direkten av "superlytter" Iselin Opdahl (bilde).

Trioen Rune Østlyngen, Merete Arnesen og Martin Hovden ble tatt helt på senga, da Iselin stakk innom med julestjerna til de tre «stemmene». – Vi gjør bare jobben vår, så jeg vet ikke helt hvor fortjent det er, men veldig hyggelig er det i hvert fall, sa radio- og tv-sjef Merete Arnesen til Altaposten. 

- De lager fantastisk stemning for oss lyttere hver eneste dag, sier Iselin, 30-åringen som bare går under navnet supperlytteren til Radio Alta.

- Det er noe med å høre lokale stemmer og temaer vi kjenner igjen. Man føler rett og slett at man blir kjent med de som formidler underholdning og konkurranse hver dag, forteller Iselin til Altaposten, som også har klart å få gubben Steinar til å bytte ut P4 med lokalradioen.

– De har masse humor og er flinke til å skape engasjement, sier superlytteren, som har syv krus, derav ett som dessverre gikk i knas. I tillegg har hun vunnet mange kinobilletter.

Les mer om dette på Altaposten

Radio Alta er eid av Altaposten og sender lokalradio i deler av Finnmark

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no Foto: privat

 

 
Annonser