NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Studentradioen i Bergen søker nye programmer


(9 juni, 2015 - 16:16)

Har du en idé, et konsept, en stemme? Studentradioen i Bergen er på jakt etter nye programmer og talenter. Søk før 17. juni

Drømmer du om å få ditt helt eget program kringkastet på lufta? Nå har du sjansen. Studentradioen i Bergen åpner opp for nye programmer høsten 2015. Vi vil ha din idé på eteren.

Begrensningene er få og mulighetene er mange – vi legger ingen begrensninger på tema eller sjanger. Alt du trenger å gjøre er å lage en pilot og en programbeskrivelse.

Kan jeg søke?

Du behøver ikke å være student for å sende inn en pilot til Studentradioen – alle som har lyst til å lage et ukentlig program kan søke. Erfaring med radioarbeid er ikke nødvendig, men det er en fordel.

Hva er en pilot?

En pilot er en prøvesending som viser hvordan programmet du vil lage høres ut. Det er denne sendingen som danner grunnlaget for utvelgelsen, og det er derfor viktig at piloten er godt gjennomført. Piloten forventes å være av høy kvalitet, ettersom du har lenger tid til å arbeide med denne sendingen enn sendingene som går hver uke. Vi er primært på jakt etter programmer som varer i en time.

Utenriksmagasinet Mir er glad i å diskutere. (Foto: Privat/Studentradioen i Bergen)

Programbeskrivelse

En beskrivelse av programmet bør inneholde følgende punkter:

– Hva skal programmet hete?
– Hva skal programmet handle om?
– Hvem er målgruppen, og hvordan skal dere nå ut til denne?
– Hvordan vil en typisk sending se ut?
– Hvem er medarbeiderne i programmet, og hva slags erfaring har de?
– Er dere forberedt på å jobbe ti timer i uken med programmet? Medarbeideravtalen som alle i Studentradioen må skrive under på, forplikter deg til dette.

Søknadsfrist

Pilotfristen er satt til 17. juni. Alle forslag vil bli vurdert. I vurderingen blir det lagt vekt på kreativitet og programmer som skiller seg ut fra Studentradioen i Bergens øvrige programmer.

Høres dette fristende ut? Besøk oss i etasje 3+ på Studentsenteret for å ta en nærmere prat om din idé. Du kan også sende en e-post til ansvarlig.redaktor@srib.no, eller ringe 55 54 51 47. Vi stiller med lån av studio og veiledning gjennom hele prosessen.

Send inn din pilot til ansvarlig.redaktor@srib.no.

Dersom du vil søke deg til et eksisterende program i Studentradioen i Bergen, kan du benytte deg av vårt søknadsskjema.

Kilde: Studentradioen i Bergens hjemmeside

 

 
Annonser