NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Studenter samsender fra telefonkiosker


(14 april, 2015 - 09:12)

I morgen, onsdag 15.april, gjennomfører Radio Nova i Oslo og Studentradioen i Bergen et meget spesiellt radiostunt med nostalgisk ramme. I en hel time vil de to radioene sende sammen fra telefonkiosker!

15. april 2015 kl 19 - 20 sender Studentradioen i Bergen (SRIB) sammen med Radio Nova (Studentradioen i Oslo) fra hver sin telefonkiosk i Bergen og Oslo. Dette er en del av et prosjekt som heter Summetoner, opplyser studentradioene i en pressemelding. 
 
"Å lage radioprogram fra telefonkiosker setter en nostalgisk ramme rundt en utesending som vil sette artister og gjester i en relativt intim setting.", oppgis som bakgrunnen for prosjektet.
 
Summetoner setter fokus på Studentradioene som viktige og aktuelle medier, og setter Bergen og Oslo i kontakt på en morsom og symbolsk måte. Direktesendingen skal kringkastes samtidig på Nova og SRIB. 
 
Det er en stor teknisk utfordring å kringkaste live fra to steder samtidig, og å få det samme programmet ut på begge kanaler, likevel er den tekniske kompetansen i Norges to største studentkanaler kapable til å gjennomføre dette.
 
SRIB skal lage radio i den gamle telefonkiosken på Bryggen i Bergen og Nova sender fra en tilsvarende kiosk på Majorstuen i Oslo. "Vi inviterer gjester, artister og kulturpersoner til å komme innom kiosken for å spille en låt eller slå av en prat.", heter det i invitasjonen fra Summetoner. 
 
Folk i Bergen og Oslo kan få med seg Summetoner direkte, enten ved telefonkioskene eller ved å peile seg inn på DAB+, nett eller FM-nettet SRIB FM: 96.4 / 106.1/ 107.8 Radio Nova FM: 99.3
 
Summetoner støttes av Medietilsynet og Kulturstyret til Studentsamskipnaden i Bergen
 
Skrevet av Kyrre Dahl for Lokalradio.no

 

 
Annonser