NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Straks klart for Radiodager


(16 september, 2015 - 08:20)

Den store norske radiokonferansen begynner om bare få timer og en dag. I fokus første dag står blant annet leder i Norsk Lokalradiofobund. 

Radiodager 2015 arrangeres i Oslo torsdag 17. og fredag 18.september. Den starter som vanlig med radiosjef-debatten, der det kan bli høy temperatur når Svein Larsen, som leder for lokalradioforbundet, skal diskutere "Radiorevolusjonen 2017" med Kenneth Andresen i P4, Lasse Kokvik i Bauer Media og Marius Lillelien i NRK. 

Det er fortsatt mulig å melde seg på: - Det er noen få plasser igjen til etternølere, forteller Morten Scott Janssen i Radiodager til lokalradio.no. Så langt er det tett opp mot 300 påmeldte deltagere. Det er litt færre enn i fjor, men det er så nære fjoråret at konferanseledelsen er godt fornøyd. Det har også vært en del turbulens i radiobransjen i år, blant annet i P4, som gjorde at man ikke forventet like mange deltagere. 

Alt skal være klart for konferansen, og det er ikke kommet noen vesentlige endringer i forhold til det programmet som er offentliggjort. Det betyr at det blant annet blir en sesjon med Mina Hadijan om Røverradioen, en radio fra fengselet. Vi skal få høre Mediegiganten Bauers visjoner for sine radiokanaler i Skandinavia ogen reunion for Revolvermagasinet. les mer på radiodager.no

Scott Janssen har en gladnyhet til alle som skal på Prix Radio i år: - Vi har lagt enda litt mer ned i Prix radio festen i år og håper folk vil kose seg enda mer enn tidligere, sier han. 

Selv er han svært opptatt, naturlig nok under konferansen, men skal få med seg noe: - Alltid morsomt å se radiosjef debatten og noen praktiske sesjoner som stemmebruk håper jeg å få med meg mellom alle praktiske detaljer.

Han minner om at det fortsatt er mulig å stemme på årets radionavn, der Radio Nova er en av utfordrerne til Radioresepsjonen. Avstemningen foregår helt fram til kl. 12.00 på fredag. Vinnerne blir offentliggjort på Prix Radio-festen på kvelden.

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser