NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Strålende fornøyd med tallene


(1 februar, 2014 - 04:00)

Ferske tall fra Norsk Gallups lytterundersøkelse viser at 31 prosent av befolkningen i Haugesund og på Karmøy hørte på Radio 102 hver dag i løpet av hele 2013. Tallene viser også at 53 prosent hører på Radio 102 i løpet av en uke og 62 prosent hører på i løpet av en måned.

-Vi er naturligvis strålende fornøyd med tallene, og det som er mest gledelig er at vi faktisk øker vår oppslutning. Dette til tross for at radiolytterne stadig får flere kanaler og velge blant både på FM, DAB og nettradio. I tillegg bruker folk mer av sin tid på streamingtjenester for både lyd og bilde (Spotify, Netflix, nett TV, internett). Sett i lys av dette er det særdeles imponerende at vi likevel klarer å øke vår lytteroppslutning, sier ansvarlig redaktør i Radio 102, Thor Magnar Thorsen i en pressemelding.

I disse dager er Radio 102 også å finne på DAB+.
-Vi er riktignok helt i startfasen med våre DAB-sendinger, og vil nok karakterisere sendingen på DAB+ som prøvesendinger fremdeles, men i løpet av 2014 vil vi dekke de fleste husstander i vårt nedslagsfelt. Allerede i dag vil mange kunne ta inn Radio 102 på sin DAB+ radio hjemme og i bilen og vi lover at dekningen bare vil bli bedre utover året. Fra før sender vi som kjent på FM og nettradio. I tillegg har vi en egen App for iPhone som mange benytter for å høre våre sendinger, fortsetter Thorsen.

I løpet av 2013 har Radio 102 også startet opp med å sende de fleste radiosendingene også på Web-TV. Det betyr at de som sitter foran PC’en kan se hva som skjer i studio til en hver tid.

I løpet av 2014 vil TV-sendingene profesjonaliseres betraktelig. Nytt utstyr og ny teknologi er kjøpt inn og fra i tidlig i vår vil sendingene fra studio kunne følges via en 4-kameras produksjon, mot dagens en-kamera produksjon. TV-satsingen skjer i tett samarbeid med nye HTV (Haugesunds Avis nye TV-satsing). Enkelte radiosendinger, intervjuer og innslag vil også finne veien til TV’en i stua via et nylig inngått samarbeid med GET og Altibox, står det videre i pressemeldingen.

Radio 102 har også skrevet under på en ny 2-årig sponsoravtale med FK Haugesund. Det betyr at radioens lyttere er sikret overføring fra alle FK Haugesunds hjemme- og bortekamper de 2 neste sesongene.

 

 
Annonser