NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Stor interesse for DAB-nettet i Oslo


(30 september, 2013 - 09:27)

DAB-nettet begynner å fylles i Oslo uten at mange av lokalradioene i byen «har hengt seg på» NLR anbefaler at det innkalles til et møte i LOS  for å finne en strategi for fremdrift blant aktørene.

 

Det nye DAB-nettet i Oslo er et samarbeid mellom SBS Radio Norge og Digitalradio Norge. SBS Radio innhar den tekniske konsesjonen for Oslo og Akershus, de opererer linjer og multiplex-løsning, og står for teknisk drift. DRN drifter sendere og antenner og administrerer salg og avtalepartnere som ønsker å sende på nettet.

- Vi har valgt å samarbeide om å få opp ett nett til å begynne med for å holde kostnadene nede pr radiokanal. Skulle interessen bli veldig stor, utover de 18 kanalplassene vi har nå, må vi vurdere om det er økonomisk grunnlag for å etablere et nett på den andre konsesjonen også (Oslo, Asker og Bærum), sier daglig leder Ole Jørgen Torvmark i DRN til lokalradio.no.

NLR har rettet en henvendelse til Lars Bruusgaard, som er sekretær i LOS (Lokalradioforeningen i Oslo), for at de skal engasjere seg i sakens anledning.

 

 

 

 

 

 
Annonser