NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Stor interesse for å overta etter Fagernæs


(30 september, 2015 - 23:05)

Norsk lokalradioforbund har fått en stor og solid bunke med søknader til den ledige stillingen som daglig leder. Snart får vi vite hvem som skal overta rollen Erik Fagernæs hadde i mange år. 

Hele 23 personer har sendt inn søknad om å bli daglig leder for Norsk Lokalradioforbund. Det er mange kompetente søkere, ifølge styreleder Svein Larsen: - Vi har fått et stort antall søkere med variert bakgrunn, forteller han til lokalradio.no.

- Det er vel ikke unaturlig at det er noen med god bakgrunn fra lokalradio, men det største antallet kommer fra andre sektorer. Mange har likevel en eller annen form for tilknytning til mediebransjen om enn ikke spesifikt til lokalradio, forteller Larsen.

I stillingsannonsen går det klart fram at dette blir en krevende stilling: " Vi søker en person som kan videreutvikle og lede organisasjonen inn i en ny tid, der målet er å sørge for en sterk og fremtidsrettet lokalradiobransje i Norge", het det i utlysningen, som blant også spurte etter folk med gode lederegenskaper og evne til å motivere andre. 

- Det vil bli en intervjurunde i neste uke med de mest aktuelle kandidatene og deretter vil vi ta en raskt avgjørelse, avslutter Larsen. 

Rollen som nå skal fylles har stått ledig en liten stund etter at Erik Fagernæs gikk av med pensjon. Fagernæs ble tildelt lokalradioprisen i 2015 for sin innsats for lokalradioene. I juryens begrunnelse het det blant annet: 

"Han har viet mesteparten av sitt voksne liv til radio. Ikke nødvendigvis bak mikrofonen eller miksepulten, men som en premissleverandør og som lokalradioens egen «advokat»."

"Han har vært en samlende figur. Mens vi har byttet ut forbundslederne våre, har han vært den røde tråden som alltid har vært der. Det er nesten slik at det har vært utenkelig med et forbund uten ham."

Det er altså store sko som skal fylles, og hvem som får oppdraget får vi vite i løpet av noen uker.

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser