NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Stilling ledig: Radio Sør søker daglig leder


(30 november, 2015 - 15:04)

Lokalradioen Radio Sør, som dekker store deler av Sørlandet, er ute etter ny daglig leder og Ansvarlig redaktør. Her er stillingsannonsen: 

Har du lyst til å lede en pulserende mediebedrift i stadig utvikling? Vår daglige leder/ansvarlige redaktør har søkt seg nye utfordringer, og vi søker etter hans etterfølger. Stillingen er fast i 100 %.

Radio Sør er Sørlandets egen lokalradio, som dekker kyststripen fra Lillesand til Flekkefjord. Kjeden består av tre konsesjoner, Stor-Kristiansand, Lillesand/Birkeland og Mandal. Hovednedslagsfeltet er Stor-Kristiansand, men samarbeidsavtaler med Radio Loland og Radio Kvinesdal gjør at du kan høre våre sendinger i 13 kommuner i Vest-Agder og seks i Aust-Agder. Radio Sør henvender seg i hovedsak til lyttere i alderen fra 25 år og oppover. For oppdaterte lyttertall, se www.radiosor.no.

Radio Sør står også bak krs247.no, Kristiansands egen gratisavis på nett.

Radio Sør har base i Kristiansand, med tilhold på Samsen kulturhus. Vi er totalt seks ansatte; to i redaksjonen, tre i markedsavdelingen og en daglig leder/ansvarlig redaktør. Markedsavdelingen ledes av markedssjefen. I tillegg har vi flere freelancere og frivillige medarbeidere.

Vi ønsker oss en dyktig lederskikkelse, med gode administrative så vel som sosiale egenskaper. Du er god både på økonomistyring og oppfølging av ansatte. Du har humør, men er også tydelig. Erfaring fra mediebransjen er en fordel, men ikke en forutsetning.

Kontakt:

Kontakt styreleder Tore Mydland (tore@radiosor.no, mobil 901 96 776) for spørsmål knyttet til stillingen.

Søknad med CV sendes digitalt til paal@radiosor.no.

Søknadsfrist: 20. desember.

 

 
Annonser