NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Stem på årets radionavn 2015


(7 september, 2015 - 18:14)

Klarer noen å slå Radioresepsjonen i år? Kanskje brødrene Schau på Radio Nova?

Kvegpels på Radio Nova er en av de nominerte kandidatene til Årets Radionavn under Prix Radio 2015. Brødrene Kristopher og Alexander Schau har hatt sitt eget radioprogram på Radio Nova i over 20 år, og holder fremdeles på. Til tross for en rekke andre prosjekter i andre medier har de alltid kommet tilbake til denne lille uavhengige studentradioen, kun drevet av ren, skjær glede over å lage radio.

De andre nominerte er:

 

 • Lønsj, NRK P1
  Lønsj i NRK P1 har på tre år fått svorne og avhengige fans over hele landet med figurer, anekdoter og digresjoner. Rune Nilson og Torfinn Borkhus er to diametralt motsatte personer i samme rom.
 • P4 Radiofrokost
  P4s Radiofrokost med Bjørn Faarlund, Øystein Røe Larsen og Silje Stang hører du hverdager på P4 fra kl. 06-10. Sett fart på din morgen med lystig underholdning, hyppige oppdateringer og muligheter til å vinne store pengepremier.
 • Morgenklubben m/Loven & Co, Radio Norge
  Morgenklubben med Loven & Co hører du på Radio Norge hver morgen fra kl 05:59. Loven, Henriette Lien og Geir Schau gjør morgenen litt bedre med god stemning og variert musikk.
 • Radioresepsjonen, NRK P13
  Bjarte Tjøstheim og Steinar og Tore Sagen, de 3 navngjetne programlederne i den norske radioklassikeren Radioresepsjonen, er tilbake. Det er ny sesong på NRK P13, med nye faste spalter og løse digresjoner, men med det samme gamle grovmaskede rasteret i framstillingen av hendelser i den store verden og egne små liv.

Avstemningen foregår i år på denne adressen: Klikk her for å stemme

Vinnerne av alle prisene i Prix Radio 2015 offentliggjøres under en festmiddag på Ullevaal Stadion fredag 18. september. Avstemmingen på Årets Radionavn 2015 er åpen fram til fredag 18.9 kl.12.00.

Kilde og Foto: Radiodager - Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser