NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Stem på Årets Radionavn!


(16 september, 2014 - 09:32)

Har du stemt på årets Radionavn? Avstemmingen pågår t.o.m. fredag 19.9 kl.12.00.

Lytt og stem på disse kandidatene på radio.no.

Morgenklubben med Loven & Co

Morgenklubben med Loven & Co feirer 5 år med frisk morgenradio. Geir Schau, Henriette Lien og Øyvind Loven sørger for at du kommer i rett humør selv om du har stått opp med feil bein.

Morgenshowet NRJ

Morgenshowet på NRJ vekker unge urbane nordmenn hver dag med godt humør, hitmusikk og snodige påfunn. Den brekjevede kapteinen Anders Opsahl prøver å holde styr på den småfrekke og solstråleorienterte Marte Bratberg, verdens mest joviale gutt og Hønefoss’ store sønn Stian Røste og den til tider alt for ærlige Petter Pilgaard.

Pål Plassen

Pål Plassen er programleder i NRK P1. 34-åringen leder i dag Norgesglasset, som har vært ett av landets mest populære radioprogrammer i 20 år. Han er også kjent fra Brønsj og flere andre NRK P1-programmer. I år er han også blitt kjent for tv-seerne som reporter i 17. Mai-sendingen og i Sommeråpent.

P4s Radiofrokost

P4s Radiofrokost med Bjørn Faarlund, Silje Stang og Daniel Høglund hører du hverdager på P4 fra kl.06-10. God stemning og oppdateringer på nyheter, vær, trafikk, sport og underholdning

Radioresepsjonen

Radioresepsjonens egenmelding: «En feit, en lang og en gammel mann prøver å lage program på NRK P13.» Etter 8 år på lufta er resepsjonistenes daglige 2 timer NRKs mest kjente radiounderholdningsprogram. En personlig, reflekterende, improviserende, til tider kolliderende, men hele veien nybrøytende heisatur ut på eteren.

 

 

 

 
Annonser