NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Starter freelancenettverket WeLance


(18 oktober, 2013 - 04:00)

Denne uka så selskapet WeLance dagens lys. Nyetableringen skal knytte freelancere til oppdrag innen media, reklame & kommunikasjon. Selskapet ledes av den tidligere SBS Radio-lederen Tommy Gaustad, som har fått med seg rekrutteringselskapet Mediabemanning på eiersiden.

- Bruk av freelancere er ikke noe nytt fenomen, men rammene og omfanget er under kontinuerlig endring.  Stadig flere foretrekker å jobbe som freelance for å få mulighet til å rendyrke sin spisskompetanse og få større frihet. Og for oppdragsgivere er det ønsket om full fleksibilitet og et stadig endret behov for kompetanse om gjør at freelanceøkonomien er på full fremmarsj, sier daglig leder i WeLance, Tommy Gaustad i en pressemelding.
Nettjenesten WeLance.no blir åpen for alle og det skal være gratis å registrere seg. WeLance vil kartlegge freelancernes kompetanse og erfaring for å finne rett person til rett jobb.

- I markeder som Tyskland, England og USA har freelanceøkonomien vokst betydelig de siste årene og hele 1/3 av arbeidsressursene i amerikanske medier og kreative yrker er freelancere. Her hjemme ser man også en økning i etableringen av freelancere og selvstendig næringsdrivende, og vi håper å kunne bidra til at enda flere ser de muligheter freelance gir, både for oppdragsgivere og freelancere.

Les mer her.

 

 

 
Annonser