NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Skap ditt eget radioprogram


(27 juni, 2014 - 04:00)

Studentradioen i Bergen åpner for nye eksterne programmer. Alt du trenger å gjøre er å lage en programpilot og en programbeskrivelse.I tillegg arrangerer radioen kurs for ungdom i aldereren 13 til 16 år.

Du trenger ikke en gang å være student for å sende inn en pilot til Studentradioen – alle som har mulighet til å lage et ukentlig program kan søke. Erfaring med radioarbeid er ikke nødvendig, selv om det er en fordel. Medarbeideravtalen alle medarbeidere i Studentradioen må skrive under på, forplikter til ti timers arbeid i uken.
Søknadsfrist er 1. juli.
Les mer her.

I tillegg arrangerer Studentradioen i Bergen sommerkurs for ungdom i alderen 13-16. Det er tolvte året på rad kurset holdes.
Kurset har en ukes varighet (man-fre, 10 - 15), og arrangeres både i uke 27 og uke 28. Søknadfrist er førstkommende søndag, den 29. for et første kurset og søndag 6. juli for det som begynner i uke 18. Kurset vil bli holdt av ansvarlig redaktør og to radiomedarbeidere med lang redaksjonell erfaring. I løpet av kurset – som ender i en times direktesendt radio på fredagen – vil deltakerne få opplæring i journalistikk og radioteknikk. Man vil få muligheten til å produsere og redigere sine egne innslag (enten gjennom intervjuer eller i studio), lage jingler, holde spillelistemøter og masse mer.

Sosiale innslag som grilling, pizza og brus etter sending vil det også bli. En sosial og lærerik uke, og en god mulighet for ungdom som kunne tenke seg å lære mer om media og ikke minst radio!

Påmelding og spørsmål om kurset sendes til: daglig.leder@srib.no.
Facebookevent er her.

Foto: Eli Mai Huang Nesse

 

 
Annonser