NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Siste frist for å si din mening til Stortinget!


(18 mai, 2015 - 00:33)

I dag er siste frist for å søke om å deltagelse i Stortingets høring om lokalradiomeldingen. Flere er allerede påmeldt fra lokalradio!

20. mai får du muligheten til å si din mening om Stortingsmeldingen om lokalradioenes fremtid direkte til kulturkomiteen. Saksordfører er DAB-skeptikeren Ib Thomsen fra Frp.

- Hvem som helst kan møte komitèen, forteller Thomsen til lokalradio.no, men han presiserer at det selvfølgelig må være spørsmål knyttet til saken. Det blir også anledning til å følge med på høringen, som etter planen også skal sendes på nett-TV ,
 
Etter det lokalradio.no kjenner til er det flere fra lokalradiomiljøet som har meldt sin interesse for å snakke med stortingets kulturpolitikere, blant annet kommer det flere fra styret i Norsk Lokalradioforbund og andre som har markert sin misnøye med fm-slukkingen. Også fra den andre siden, altså de som kan tjene på at lokalradio må slukke skal flere være påmeldt, hører vi fra sikre kilder. 
 
Fristen for å melde seg på går ut i dag og du søker om deltagelse: HER
 
I Stortingsmeldingen som kulturminister Thorhild Widvey la fram under lokalradiokonferansen i april, står det at de fleste lokalradioene skal få lov til å fortsette med sine fm-sendinger, men det er foreslått restriksjoner i storbyene som medfører at 23 lokalradioer mister sin konsesjon samtidig som NRK, P4 og Radio Norge slukker sine FM-sendere og går over til DAB. 

Dette har mange lokalradioer ( og andre ) reagert på og ikke bare de kanalene som blir tvunget av lufta. Nå får alle en mulighet til å si sin mening før Stortinget skal vedta stortingsmeldingen. Det blir høring i Stortingets kulturkomitè onsdag 20. mai kl. 11.30,

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser