NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
SBS er ute med Radio Play


(16 oktober, 2012 - 13:44)

SBSs nye radio- og musikktjeneste, Radio Play, er i dag blitt tilgjengelig i Norge, Sverige og Danmark. Radio Play er en helt unik tjeneste der brukerne setter opp sine personlige radiostasjoner basert på en favoritt-artist

-Radio Play kombinerer det beste fra radio- og streamingtjenester for musikk, gjennom å gi brukerne en helt personlig radiostream basert på favorittartist og musikksmak. Og jo mer man bruker Radio Play, jo mer tilpasset blir din personlige radio, sier administrerende direktør Bernhard A. Steen i SBS Radio Norge.

Tjenesten er ikke ulik den amerikanske musikktjenesten Pandora, men strømmer i tillegg SBS Radios egne radiostasjoner, Radio Norge, Radio 1 og The Voice, samt en rekke sjanger-kanaler.

-Med Radio Play tar vi radio inn i framtiden allerede nå. Vi vil at det skal være enkelt å lytte til musikk og har laget en tjeneste hvor man kan la radiostasjonen gjøre jobben mens lytteren kan lene seg tilbake og nyte – istedenfor å bruke tiden på å lage og vedlikeholde spillelister, sier Steen.

-Vi satser på å bli den streamingtjenesten som er best på å tilfredsstille brukernes individuelle behov og ønsker hva musikk angår. Her kan man blant annet trykke tommelen opp eller ned for å sende signaler om hva man vil eller ikke vil lytte til i tiden fremover. Lytteren er radiosjefen, og vi ønsker at det skal være lettere og lettere å tilpasse musikk og innhold til brukernes egne ønsker, sier Steen.

Radio Play er tilgjengelig på www.RadioPlay.no og som APP til iPhone og Android.
 

 

 
Annonser