NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Trond Henriksen - Foto: Halden by

- Savner utsikten


(22 april, 2015 - 15:55)

To uker etter at Radio Prime sluttet å sende fra Halden, har programleder Trond Henriksen begynt å finne seg til rette i Sarpsborg. Det han savner mest er den idylliske skjærgårdsutsikten fra studioet.

Sammen med Dag Brandth pleide Henriksen å lede morgensendingene fra studioet på Langbrygga i Halden. De hadde sin siste sending derfra tidligere i måneden, og Henriksen trives i sine nye omgivelser, selv om de skiller seg fra de gamle.

- Det er noe annet å sitte midt i byen etter å ha sendt fra det som ble kalt "Norges fineste radiostudio", men ellers er det flest positive sider ved flyttingen, forteller Henriksen.

Radio Prime hadde på et tidspunkt studioer i Halden, Fredrikstad, Moss, Sarpsborg og Strømstad, men de fire kontorene på vår side av grensa samles nå i Sarpsborg.

Dag Henriksen sier det byr på en og annen utfordring å tilpasse seg en ny by.

- Det tar litt tid å sette seg inn i politikken, sporten og andre aspekter ved lokalmiljøet. Jeg lærer mye og blir kjent med nye steder og nye mennesker, og det er noe av det beste ved denne jobben.

Nå skal Henriksen og de andre i Radio Prime anstrenge seg for å lage best mulig radio for hele Østfold, og han mener det fortsatt er mange spennende ting i vente.

- Vi tar utfordringen! Dette er et nytt kapittel, og jeg føler meg heldig som får være med videre og å skape noe nytt.

Ikke alle de ansatte i Radio Prime kunne fortsette da fire lokalkontor skulle samles på ett sted. Flere oppsigelser måtte til, men også Dag Brandth var med på flyttelasset fra Halden til Sarpsborg. Han sier at han begynner å bli varm i trøya, men at de ikke kan slå seg helt til ro ennå, ettersom de fortsatt er inne i en endringsprosess.

Store omveltninger har lenge ligget i kortene for Radio Prime. Ryktene har svirret om oppkjøp, og det er kjent at P4 har vært blant de interesserte. De to programlederne vil ikke uttale seg om et eventuelt eierskifte ennå, men ifølge Brandth vil det om kort tid avsløres et nytt navn og en ny profil for kanalen.

Trond Henriksen og Dag Brandth sier begge at de gleder seg til endringene som kommer. De ser fremover, men aller helst ser de altså utover fra Langbrygga i Halden.

Skrevet av Synne H. Rustad. Foto: Halden by på Youtube (http://tinyurl.com/mted67j).

 

 
Annonser