NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Redaktørbytte i Radio Modum


(6 august, 2013 - 04:00)

Ny redaktør fra 1. august er Henrik Nikolai Pedersen. Han er 23 år, kommer fra Nøtterøy og er nyutdannet ved Mediehøyskolen Gimlekollen i Kristiansand.

I sin utdanning har han hele tiden sikta mot en jobb i media og radio spesielt. Flere lokalradioer har de siste årene hatt nytte og glede av frivillig innsats fra vår nytilsatte redaktør. Han er med andre ord langt fra fersk i faget og i Radio Modum har vi store forventninger til, og stor tro på Pedersen.

Avtroppende redaktør Magne Grønlund går inn i pensjonistenes rekker fra 1.september og skal nå i august sette Pedersen inn i de mange forskjellige oppgaver og rutiner knytta til redaktørjobben. De to kjenner hverandre litt fra før og Grønlund sier dette er en oppvakt, sympatisk ung mann som helt sikkert kommer raskt inn i jobben. Likeså at han håper Radio Modums lyttere tar godt imot den nye redaktøren. Grønlund har godt over 20 år i redaktørstolen og er for veteran å regne i denne sammenhengen.

Radio Modum har vært på lufta i kommunene Modum, Sigdal og Krødsherad (Midtfylket Buskerud) helt siden 1988. Det skal feieres 25-årsjubileum i månedsskiftet oktober/november. Over disse årene har det vært både oppturer og nedturer. Det er ikke enkelt å drive lokalradio i distrikts Norge. Så langt har det allikevel gått bra og vi tror det som er nedlagt av arbeid i radioen har vært både til glede, hygge og nytte for lytterne. Særlig tror vi musikkvalget, som ikke er like ungdommelig og ”kult” som hos mange andre stasjoner, har vært viktig.
Radio Modum har i alle år vært opptatt av å formidle gode og positive verdier. Vi har bevisst satt lytteren i sentrum og hatt profilen ”Allmennradio med kristen profil”. Det å drive en lokalradio på bygda betyr mye dugnadsarbeid fra mange personer. Uten en frivillig stab på 40-50 positive mennesker hadde det vært umulig å overleve. Vi er nå eneste lokalradioen i vårt område, har allmennradiokonsesjonen og sender alle timene alene.
Hva gjelder profil og sendinger legges det ikke opp til de store endringene. Vi vil fortsette i samme sporet, ha samme målgruppe og beholde de fleste kjente og kjære programmene på sendeskjemaet.
 

 

 
Annonser