NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Radiokurs for ikke-kommersielle radioer


(3 desember, 2014 - 04:00)

I Winterthur i Sveits februar 2015, arrangeres det radiokurs for teknikere, journalister og ledere for ikke-kommersielle radioer.

Kursene holdes i Winterthur i Sveits 27. og 28. februar 2015.

Meningen er at kursdeltagerne skal ta med seg erfaringer og lærdom fra kurset og videreføre dette til andre medarbeidere i egen radio etter endt kurs. Dette vil være nyttige erfaringer for medarbeidere i radiostasjoner som holder egne kurs for medarbeidere.

Kursene er en del et samarbeid mellom forskjellige ikke-kommersielle radioorganisasjoner i Europa. Prosjektet er et Leonardo, Lifelong Learning Programme, prosjekt og heter Comepec som står for Community Media-Professional Euro Certification. Norsk lokalradioforbund har vært med på arbeidet og har mulighet til å sende tre personer til kursene.

Journalistkurset kommer til å omhandle forskjellige former for research og forarbeid. Alt fra å sette seg inn i "vær varsom" til kildebruk.

Teknikerkurset kommer til å konsentrere seg om å sende lyd og bilde live ved hjelp av mobile løsninger.

Lederkurset vil ta for seg lagledelse, konflikthåndtering, bedriftsregler, kontrakter. Her skal kursdeltageren ta med seg eksempel på arbeidskontrakt og «staff handbook».

Er dette noe du kunne tenke deg å være med på, fyller du inn søknadsskjemaet som du finner i både Word og PDF. Søknaden er bindende.

Søknadsfrist: 17. desember kl. 12.00.

Reise og noe mat blir dekket av NLR/Comepec. 

 

 
Annonser