NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
RADIOINNSAMLING FOR NOREA MEDIEMISJON!


(12 desember, 2013 - 06:00)

I dag går mange kristne lokalradioer i Sør-Norge sammen om å samle inn penger til Norea Mediemisjon. Radioene har ryddet sendetid for å bidra til å styrke Norea sin økonomi.

Mange radioer i Misjonssambandet (NLM) samarbeider med Norea i det som kalles Norea-gruppen, der man utveksler innslag, programserier og kunnskap.

-Samarbeidet med Norea Mediemisjon og Norea-gruppen er uvurderlig for oss som driver kristen lokalradio, sier Ingve Gilje, som er journalist i Nytt Liv Media i Stavanger i en pressemelding.

- De gangene vi ikke har noe innslag klart, kan vi finne et blant de andre radioene. I tillegg produserer Norea programserier som vi benytter oss av, mest kjent er nok andaktsserien «Over en åpen Bibel». Nå ønsker vi å gi noe tilbake til Norea, nemlig masse oppmerksomhet og forhåpentligvis inspirere lyttere til å gi til driften av Norea, sier Gilje.

I dag vil «Norea-innsamlingen» gå fra kl.7 til kl.15 på forskjellige lokalradioer i Sør-Norge og på Norea sin nettradio.

Følgende radioer sender hele eller deler av «Norea-innsamlingen»:

Nytt Liv Media (Stavanger), Gimra (Kristiansand), Norrøna Radio (Ålesund), Radio Øst (Østfold), Radio Sentrum (Trondheim), Budstikka Radio (Nord-Trøndelag), Norea Radio Oslo, Misjonsradioen i Larvik, Radio 5 (Indre Østfold), Misjonsradioen på Evje og Radio Fitjar.

Sendingen kan også høres i sin helhet på nettradioen til Norea på www.norea.no.

 

 
Annonser