NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Radio Sentrum blir Radio Sunnmøre


(27 april, 2015 - 19:28)

Radio Sentrum i Ålesund feirer 30 år på lufta og feirer det med å skfte navn, logo og nettsider. Men daglig lever Ragnhild Kristine Vartdal Espelund lover å lage like god radio. 

1. mai skifter lokalradioen Radio Sentrum i Ålesund navn til Radio Sunnmøre. Det skjer samtidig som radioen kan feire 30 år på lufta. Siden det er jubileumsår, vil radioen benytte anledningen til et ansiktsløft, forteller radioens ledelse til lokalradio.no:

  - Det er mange grunngjevingar for å endre namn og for at det nye namnet kan gje radioen eit nytt ansiktslyft i dag. Radioen sine sendingar når i dag over heile Sunnmøre og lenger enn det med dagens teknologi. Radioen er eigd av Sunnmøre Indremisjon, og er heller ikkje lenger fysisk plassert i sentrum av Ålesund, forteller Ragnhild Kristine Vartdal Espelund.

Men, de trofaste lytterne trenger ikke å fortvile, for innholdet i lokalradioens sendinger skal i hovedsak være det samme. Men, hensikten er å pusse opp og friske opp radioens fasade. Det er snakk om at man vil høre et tydeligere skille mellom sendetimene, men det er bare til det postive for lytterne, sier Vartdal Espelund. 

Det er ikke bare radioen som blir pusset opp denne våren. Radioen lanserer også nye websider under det nye navnet Radio Sunnmøre. Det skjer samtidig som radioen skifter navn, altså fredag denne uka. 

-    Hovudformålet med sida er å få ut informasjon om korleis ein kan lytte til vår radio via både FM, TuneIn og web. I tillegg til å nå ut med informasjon om våre program, produksjonar og dei nyaste intervjua, legger Vartdal Espelund til.

-    Vi håpar at lyttarane våre legg merke til endringane til det positive, og at vi også med dette kan nå nye lyttarar samtidig som vi beheld dei gamle, avslutter Vartdal Espelund.

Radio Sunnmøre (tidligere Radio Sentrum) sender 71 timer i uka på FM 101, 103.5 og 105, samt 24 timer i uka på Bygderadio Vest. Til sammen dekker radioen stort sett heile Sunnmøre med daglige sendinger kl.09-10, kl.12-16, kl.17-18 og kl. 21-23. Radioen er i tillegg å finne på webradio og TuneIn på RadioSunnmøre.

Lokalradioen har to ansatte, Victor Haram og Ragnhild Kristine Vartdal Espelund, og er eid av Sunnmøre Indremisjon, Radioen dekker aktuelt og livsnært stoff fra misjon, bistand og kirke på Sunnmøre.

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no - Foto: Radio Sunnmøre

 

 

 

 
Annonser