NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Radio Sørvest


(10 januar, 2015 - 04:00)

Er det nye navnet på lokalradioen som tidligere hadde navnet Nytt Liv Media.  Denne radioen er en av de første som startet i Stavanger-området etter at NRK-monopolet ble oppløst, og er den eneste som har vært i drift hele tiden. Navneskiftet skjedde 5.1.2015.

Denne lokalradioen har en kristen profil, er eid av Norsk Luthersk Misjonssamband og sender på FM 100,5 og på web-radio: www.radiosorvest.no.  På FM sender vi 102 timer ukentlig, på internett hele døgnet hele uken. 

Hvorfor endre navn?

Navnet har litt preg av trenden på 80-tallet, og «media»-begrepet, er ikke lenger så relevant.  Det er radio vi driver, og vil gjerne at det skal gjenspeiles i navnet.  Med mye sendetid er det også viktig med en del variasjon i programmet, slik at det kan vekke interesse i flere målgrupper, og vi håper at dette navnet heller kan hjelpe oss enn å stenge for oss, skriver ansvarlig redaktør i en pressemelding.

- Vi er en lokalradio, og viser med dette navnet vår lokale tilknytning samtidig som det også viser til vår eier, Region Sørvest av Norsk Luthersk Misjonssamband.


Staben i Radio Sørvest er fra venstre: Gry Anette Tørring, Bjørn Inge Sagstad, Vibeke Haukås Skretting, Inge Kallestad (foran) og Ivar Eiken (redaktør).

 

 
Annonser