NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Radio Sør søker redaktør


(21 april, 2015 - 15:11)

Lokalradioen søker etter en redaktør og programleder for både radio og nettavis.

Radio Sør søker etter en kombinert programleder og ansvarlig redaktør, i 100 % stilling. Stillingen er todelt, der hovedvekten er programleder og journalist/reporter. Stillingen inneholder også ansvaret for det redaksjonelle produktet og ledelse av redaksjonen. Ansvarlig redaktør er også ansvarlig redaktør for Radio Sørs nettavis krs247.no.

Bakgrunnen for utlysningen er at styreleder Tore Mydland også har fungert som redaktør, men vil nå konsentrere seg om rollen som styreleder. Samtidig har en av programlederne, Helge Martin Markussen, valgt å gi seg i radiokanalen. Derfor vil Radio Sør nå opprette en kombinert stilling som redaktør og programleder. 

Redaksjonen består i dag av to fulltidsansatte, i tillegg til fire deltidsansatte. - Vi ønsker en tydelig person som liker å ta ansvar og vil lede bedriften videre i den nye digitale utviklingen, sier styreleder Tore Mydland til Fædrelandsvennen. 

Radio sør er å finne i Kristiansand, Lindesnes og Lillesand og har også en egen nettavis KRS247. Er du interessert i stillingen finner du den på finn.no: 

http://www.finn.no/finn/job/fulltime/object?finnkode=57948945

Søknadsfrist 30.04. 2015

 

 
Annonser