NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Radio Rock er lansert!


(11 april, 2013 - 04:00)

SBS Radio som nylig ble en del av SBS Discovery Media og som fra før driver kanalene Radio Norge, Radio 1 og The Voice, utvider kanalporteføljen med Radio Rock.

- Radio Rock blir en rendyrket rockekanal med musikk, humor og full trøkk døgnet rundt. Vi har jobbet lenge med planene om en helt ny kanal og ser frem til å servere norske radiolyttere noe det ikke finnes maken til, sier administrerende direktør i SBS Radio, Bernhard A. Steen.

Den nye radiokanalen går på lufta i landets storbyer onsdag klokken 12.00 med artister som Foo Fighters, Muse, Green Day og Imagine Dragons på spillelisten. Skuespiller Fritjov Såheim blir kanalens profil og vil gi lytterne rock – ikke noe annet. Såheim er kjent fra filmer og TV-serier som «Halvbroren» og «Lillyhammer», og jobber ved Nationaltheateret som både skuespiller og regissør.

- Radio Rock spiller utelukkende rock, og blir en kanal med mye «attitude» og vi er derfor svært godt fornøyd med å ha med oss Såheim. Han er en av landets aller fremste skuespillere og hans rolle som rockesjef vil garantert oppleves som et friskt pust på norsk radio, sier programdirektør Kristoffer Vangen.

Kanalen vil bli å finne på FM-båndet i Oslo (FM 105,8), Bergen (FM 88,6 – 100,3 – 103,3 og 107,5) og snart også i Trondheim, på nett via www.rRock.no samt nett og mobil via RadioPlay.
Musikkformatet til den nye kanalen blir moderne rock og vil tilby publikum et radiotilbud som ikke finnes fra før.

- Vi har lenge sett at det norske markedet mangler en slik radiokanal. Mangem som for eksempel i dag har NRK P3 som favoritt, vil nok finne Radio Rock som et enda bedre alternativ, sier Vangen.

Målgruppen for Radio Rock fra SBS Radio er menn og rockeglade jenter i alderen 20-35 år.

-Jeg må ærlig talt innrømme at jeg har passert denne målgruppen, men musikken er likevel midt i blinken for min smak. Som godt voksen rocker er det ekstra gøy å lansere en kanal som spiller moderne rock. De gamle Stones-skivene mine må jeg fortsatt spille hjemme, for det spiller vi ikke på Radio Rock, avslutter Steen.

 

 
Annonser