NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Radio Modum er tilbake på lufta


(10 september, 2015 - 09:43)

En ny lokalradio, med røtter i den gamle, ser dagens lys i Buskerud i dag. Den nye radioen vil også kalle seg Radio Modum, og redaktør er fortsatt Henrik Nikolai Pedersen (bilde)

Etter et halvt års tid med stillhet på lufta for lytterne i Modum, Sigdal og Krødsherad, så er det nå klart for en ny lokalradio for midt-Buskerud. Det er selskapet Radio Midtfylket AS som står bak radiosatsingen. Det var stiftelsen Radio Modum som hadde konsesjon i området frem til konkursen 15. januar i år. Stasjonsnavnet vil fortsatt være Radio Modum, men med en ny og moderne profil. Dette vil lytterne merke fra starten av.

- Det har tatt tid med forberedelser og nytt oppsett, men nå er endelig tiden inne for å presentere den nye lokalradioen, forteller redaktør Henrik Nikolai Pedersen. Den offisielle starten blir torsdag 10. september kl. 20.00. - Da vil vi ha en direktesendt sending med konkurranser, musikk, hyggelig prat og ikke minst musikalske go´biter.

NYE Radio Modum vil være en lokalradio som satser på aktualiteter, konkurranser, direkteoverførte arrangementer, begivenheter og musikkprogrammer. - Siden NYE Radio Modum er lokalisert på Geithus i Modum kommune, så er dette navnet et naturlig valg. Vi valgte også stasjonsnavnet fordi det er gjenkjennende for mange, men gjør oppmerksom på at vi vil fokusere på noe nytt og moderne i form av musikkprofil. Det skal være en god lokalradio med godt og variert innhold med lokal forankring, sier Pedersen

- Vi vil være der det skjer! Musikken vil strekke seg fra country og danseband til pop og rock. Vi vil også gi plass til å spille musikk fra lokale artister samt også musikk for smalere sjangre som blues og gammeldans. Målgruppen vår vil være fra 20-110 år. Det er viktig for oss at alle skal finne musikk de liker ved å lytte på midt-Buskeruds eneste lokalradio.

Det er en kjenning for mange av tidligere Radio Modums lyttere som vil sitte i redaktørstolen for selskapet Radio Midtfylket AS. Det er Henrik Nikolai Pedersen. Det vil også være andre kjente stemmer å høre på lokalradioen.

Du finner NYE Radio Modum på samme frekvenser som tidligere Radio Modum hadde. Det er FM 101,8 i Modum, FM 104,3 i Sigdal og FM 107,5 i Krødsherad.

- Vi håper at både tidligere og nye lyttere finner veien til midt-Buskeruds nye lokalradio, Radio Modum som drives av Radio Midtfylket AS, i Modum, Sigdal og Krødsherad.

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser