NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Radio er Årets julegave


(23 november, 2013 - 04:00)

Pinell sin DAB+ og FM-Radio, Pinell GO ble av elektronikkbransjen kåret til Årets Julegave i 2013. Det er første gangen at en radio har stukket av med prisen for Årets Julegave i Elektronikkbransjens årlige kåring.

Juryen tror mange vil ønske seg en digitalradio til jul i år, og mener Pinell GO er en fin gave å legge under juletreet. Juryen har lagt vekt på at den digitale reiseradioen med dab+ og FM har lang spilletid, og med dens portable og lekre design mener de mange vil ha glede av radioen på for eksempel kjøkkenet eller skrivepulten.

Pinell GO vant også prisen for Beste Radio under kategorien Årets Gadgets i Lyd & Bildes prisutdeling i høst. Magasinet har lagt vekt på funksjonalitet, over 24 timers batteritid og god lydkvalitet i sin bedømmelse.

- Ingenting er jo mer gledelig for oss enn at folk vil ha produktene våre, og vi ser at vårt fokus på lydkvalitet er noe markedet vil ha. I tillegg ser vi også at europeerne er både velvillige og interesserte i produkter fra en norsk leverandør, fordi Norge har et godt omdømme som hederlige og kvalitetsbevisste i forbrukermarkedet, forteller markedsansvarlig i TT Micro Tom Vedvik i en pressemelding.

- Vi jobber på spreng med å møte etterspørselen, samtidig som vi utvikler nye produkter som blir lansert til neste år, og som kommer til å sette en ny standard for lyd og kvalitet for folk flest, avslutter Vedvik.

 

 
Annonser