NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Radio Digital returnerer til Radiodager!


(13 september, 2014 - 04:49)

Radiobransjens egen "festivalradio", Radio Digital, gjenoppstår under arrangementet i kommende uke  og prøvesendinger i gang fra mandag. Gjennom alle Radiodager vil det bli sendtdirekte fra Ullevål Stadion med Endre Juel Lundgren som programleder.

Radio Digital vil ta tempen på konferansen og gi dem som lytter et bredt inntrykk av en norsk radiobransje som ser opp og frem. Uformelle samtaler med noen av de viktigste personlighetene på, i og bak norsk radio. Foran radiobransjens egen "Oscar" - Prix Radio - blir det full presentasjon av alle de nominerte og selvsagt sending fra selve utdelingen på Ullevål.


Det er Endre Juel Lundgren som vil lede sendingene med hjelp fra kjente radiostemmer.

Radio Digital er den mest stjernespekkede radiostasjonen i landet. De har , ved sin tilstedeværelse på UBC, tilgang til alle de største profilene i norsk radio, og de kan høres på en måte folk aldri hører dem ellers og den fungerer som det ultimate vorspielet til radioens egen Oscar fredag kveld.

Gjennom sendingene vil alle de nominerte til Prix Radio bli presentert, og bidragene de er nominert for vil bli spilt.

Hvis du ikke fikk med deg Radio Digital i fjor, er mulighetene langt større i år. Sendingene kan høres på DAB+ i Oslo/Akershus, Østfold, Rogaland og Hedmark i tillegg til internett.

 

 

 
Annonser