NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Radio Alta satser på levende bilder


(4 desember, 2015 - 09:44)

Lokalradioen Radio Alta, som er en del av Altaposten, satser nå også på TV, på den enkle måten. Og det ser ut som lytterne liker prosjektet. 

Forrige fredag loset radiovert Martin Hovden Radio Alta-sendingen trygt i havn mens kamera rullet og gikk i studio. Prøveprosjektet med streaming fra radiostudio ble godt mottatt, og vi kjører selvfølgelig på med en ny runde streaming fra studio denne fredagen. Det står å lese på Radio Altas hjemmesider i dag

Radiospakene håndteres av Merete Arnesen (bilde). Hun får besøk av Per Erik Bjørnstad som skal snakke litt om skiløypene våre, videre kommer Kjetil Nilsen innom – temaet er selvfølgelig leserinnlegget hans, som tok helt av på sosiale medier. Adventsgjesten er SV-poltiker og revyartist Tommy Berg, får vi vite.

Bruk denne linken for å se sendingene: http://www.altaposten.no/lokalt/radioalta/2015/12/04/Her-ser-du-direkte-...

Radio Alta er en svært moderne og trendy radio, med egen snapchat-konto. Der kan man få et unikt innblikk i hva som skjer i studio - følg Radio Alta på Snapchat med brukernavn: radioalta De som "snapper" kan være med i trekningen av billetter til Hyllest til norsk rock på City scene 18. desember.

Mediehuset Altaposten leverer innhold på seks plattformer: Papiravis, nettavis, lokal-TV, lokalradio, mobil og en egen infokanal som vises på offentlige skjermer rundt om i kommunen. En del av mediedriften finansieres gjennom bingo - ikke bare på radio, slik mange lokalradioer gjør det, men også på TV.

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no Foto: Fra kanalens Facebook-side

 

 
Annonser