NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Radio 102 forlenger samarbeidet med FK Haugesund


(6 november, 2015 - 08:33)

Radio 102 har underskrevet en ny 2-årig samarbeidsavtale med FK Haugesund.

Avtalen innebærer blant annet at du får høre alle hjemme- og bortekamper direkte på Radio 102 også de kommende sesongene.

Avtalen er i all hovedsak identisk med den forrige avtalen og vi er glade for at vi kan formidle hvert spark på ballen til alle våre lyttere også for sesongene 2016 og 2017.

Selv om mange foretrekker å se hjemmekampene til FK Haugesund på Stadion så vet vi mange likevel setter stor pris på FKH-sendingene på Radio 102 i timen før, i pausen og ikke minst analyser og intervjuer etter at dommeren har blåst av kampen og folk sitter i bilen på vei hjem, sier redaktør Thor Magnar Thorsen i en pressemelding.

Vi sender naturligvis også alle bortekampene til FK Haugesund. På den måten kan vi tilby alle fotballinteresserte Haugalendinger eksklusive overføringer og hvert eneste spark på ballen fra alle eliteseriekampene til FK Haugesund gjennom hele sesongen.

Radio102.no

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no - Kilde: Pressemelding

I tillegg til at vi overfører alle kamper på FM og DAB så merker vi at stadig flere hører på våre fotballsendinger via nettradio eller mobil. Dette er et utmerket tilbud til fotballinteresserte Haugalandinger som enten bor utenbys eller utenlands for den del.

I løpet av en lang sesong er det også mange som tidvis befinner seg på hytta, i bilen, på jobb, på ferie eller av andre årsaker ikke har anledning å se FKH på Stadion eller via betalingsløsninger på TV. Nå kan du uansett høre kampen helt gratis på Radio 102.

Radio 102 vil gjennom denne avtalen også være synlige via logo på treningstøy, ballkorger på Stadion og annen eksponering knyttet opp til kamper på Stadion og FK Haugesund for øvrig.

Uten at vi har planlagt sendingene i detalj for de kommende sesongene så tyder alt på at du også i fortsettelsen kan nyte de malmfulle, engasjerte og etter hvert ganske så kjente stemmene til våre kommentatorer og eksperter.

Sendingene fra kampene, sammen med Sportsbaren på Radio 102 som sendes hver ukedag klokken 12.15, bidrar til at vi kan tilby våre lyttere alt som er verdt å vite om FKH både i forbindelse med oppkjøring, gjennomføring og oppsummering av de kommende sesongene.

 

 
Annonser