NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Programmet for Radiodager er offentliggjort


(20 august, 2015 - 19:31)

Programmet for årets radiodager er nå sluppet. Et av høydepunktene blir et gjensyn og gjenhør med Revolvermagasinet. Snart offentliggjøres også nominasjonene til årets radiopriser. 

Radiodager Norge arrangeres torsdag 17. og fredag 18. september på Thon Hotel Ullevål stadion i Oslo, samme sted som i fjor. Tradisjonen tro blir det arrangementer i plenum første dag og sesjoner i tre linjer hele fredagen. 

Torsdagen starter kl. 12 med Radiosjefdebatten i sesjonen Radiorevolusjonen 2017: Knut Kristian Hauger fra Kampanje og Kristian Tolonen fra NRK skal analysere og innlede debatten før Svein Larsen fra Norsk Lokalradioforbund møter Kenneth Andresen, P4, Marius Lillelien, NRK og Lasse Kokvik fra Bauer Media Debattleder er Anders Høglund. 

Denne første dagen blir det også et møte med Hans Olav Brenner og Sigrid Sollund om fortellerglede og debattlyst, etterfulgt av Arne Møller som mener at stemmen er ditt viktigste verktøy, før Mina Hadijan får regjere scenen sammen med tre fanger fra et fengsel. De skal snakke om hvordan det er å lage radio i et fengsel, går det fram av programmet.

På fredagen er det sesjoner i flere forskjellige saler utover hele dagen. fra 09.00 til 16.30. Hver time kan du velge mellom to eller tre parallele sesjoner. Her er noen av høydepunktene: 

- Travis Baxter fra Bauer Media skal forteller om Bauer Medias visjoner for SBS-kanalene i Skandinavia

- Reunion for Revolvermagasinet etter 20 år, med Charlo Halvorsen, Stig Holmer og Otto Jespersen. (bilde)

- Har flyt-radioen en fremtid, DR-sjef Tor Ambjørn har snakket med europeiske radioledere. 

- Radionyheter out of date, debatt med blant annet medieprofessor Lars Nyre

Dette er bare et utdrag, se hele programmet på http://www.radiodager.no/program

Radiodager avsluttes selvsagt med prisutdelingen Prix Radio. Etter det lokalradio.no erfarer blir nominasjonene offentliggjort om en uke, altså torsdag 27.08. Vi vil selvsagt presentere nominasjonene når de foreligger. 

Påmeldingen er åpnet: http://www.radiodager.no/p%C3%A5melding

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no Foto: Radiodager

 

 

 

 
Annonser