NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Pris til lokalradiomann


(3 januar, 2014 - 09:00)

Første januar mottok Harald Dale « De fykende måker» i Haugesunds rådhus. Prisen blir hvert år delt ut til personer som har gjort en ekstra innsats for Haugesund. Dale startet sin radiokarriere i Radop 102 allerede i 1988.

Juryleder Agnar Bruntveit delte ut prisen og i juryens begrunnelse sto det:

Alle som har jobbet med Harald vet at han er en fantastisk kollega, en støttende venn, og en flott lærer. Harald ledet den første, og største nærradioen i Norge, som redaktør gjennom et tiår. Med sin entusiasme, lokalpatriotisme og gode journalistiske teft har han vært en pådriver for alt det den lokale journalistikken skal stå for.

– I dag må jeg bare lytte og si takk. Jeg er veldig rørt over at kollegene mine har vært fornøyd med meg. Jeg har alltid vært en kritisk røst og ikke bare villet fortelle historier. Denne viljen til å lage konfliktsaker har egentlig bare økt med alderen. Jeg er veldig stolt i dag, sier Dale til NRK.no.

- Harald Dale var ansvarlig redaktør i Radio 102 fra 1988 til januar 1986. Han satt i flere år i styret til Norsk lokalradioforbund og var en markant skikkelse i debatter og saker rundt lokalradioenes rammevilkår. Det ble litt tomt etter ham da han gikk ut av styret og startet i NRK, sier daglig leder Erik Fagernæs i NLR, som gratulerer med prisen.

Foto: Karmøynytt.

 

 
Annonser