NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
POPradio utvider


(3 august, 2014 - 04:00)

I over et halvt år har lytterne kunne høre POPradio i Oslo og Akershus. Nå utvides og forsterkes radiosatsingen.

I sommer har beboerne i Fredrikstad fått tilgang på DAB-signaler for lokale stasjoner. POPradio er dermed allerede å høre for Fredrikstads innbyggere. I september vil folk i Halden, Sarpsborg og Moss også kunne høre POPradio og flere andre lokale stasjoner på DAB.

HC. Andersen, med bakgrunn fra NRK Østfold, P1, P3 og TV 2 er initiativtageren bak POPradio. Stasjonen tar nå nye steg for å kunne nå et enda større publikum.

-For meg er det selvfølgelig helt spesielt å kunne etablere POPradio som digital lokalradiokanal i min egen hjemby. Samtidig som vi nå er offensive med vår radiosatsing vet vi at det er mange utfordringer som må løses for vår og andre digitale lokalradioers del. Det å drive digital lokalradio er tøft. Vi har høye kostnader på bruk av rettighetsbeskyttet musikk og kampen om reklamekronene er utfordrende. Spesielt uten å ennå ha dokumentasjon på lyttertall er dette en vanskelig oppgave, innrømmer Andersen. -­Men med den responsen vi daglig får på vår radiokanal gir det sterk motivasjon til å satse videre, sier Andersen til Radionytt.

Les hele saken på Radionytt.no.

POPradio er lansert.

 

 
Annonser