NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
POPradio er lansert


(5 desember, 2013 - 04:00)

Mandag 2. desember kom en helt ny radio på DAB i Oslo og Akershus. Målet er å sende på DAB også i Østfold, men foreløpig må østfoldinger og alle utenfor hovedstadsområdet høre på POPradio via internett.

Bak POPradio finner du HC Andersen, kjent fra bl.a. NRK og TV2. Med seg på laget har han fått flere kjente radio- og mediepersonligheter som Ari Behn, Harald Zwart, Dag Solheim og Lars Corleone Østli.

Selv presenterer de seg slik:

ARI BEHN (41)
Ari har mange meninger om mangt. Interessene strekker seg omtrent rundt jorden og med forfatter, kulturarbeider og programleder på visittkortet har han mye spennende på hjertet som han vil dele med POPradios lyttere.

HARALD ZWART (48)
Harald er Fredrikstad-gutten som slo gjennom i Hollywood. Med filmvenner som Michael Douglas, Will Smith, Jackie Chan og Jonathan Rhys Meyers kan vi vente oss mange spennende radioøyeblikk med Harald. Han er vår «fot innenfor» i Hollywood og vi kommer til å slå på tråden «over there» rett som det er.

DAG SOLHEIM (55)
Fotball-leksikonet Dag Solheim skal gi oss både fotballrelatert og ikke-fotballrelatert stoff på POPradio. Dag kjenner stort sett alle de som Se og Hør skriver om, og han kommer til å farte rundt i POPradios tjeneste for å høre hva norske kjendisers forhold til POP er.

LARS CORLEONE ØSTLI (36)
Lars har mange års erfaring med radio og har flere nominasjoner i Prix Radio bak seg. God og «tight» musikkradio med proff ledelse og kjappe replikker kjennetegner Lars. Han er glad i POPmusikk og kommer blant annet til å lage listeprogram på POPradio.

HC ANDERSEN (42)
POP. Radio. Glad gutt. Det er HC. Ekstra glad i dag!

Det Norske Radioselskap AS eier POPRADIO. Det er Petter Eriksen, Fredrikstad, Haakon Sæter, Fredrikstad og HC som eier Det Norske Radioselskap AS gjennom sine investeringsselskaper.

Hjemmesiden til POPradio med direkte internettradio finner du her.

POPradio er også en fysisk DAB+/FM-radiomodell.

 

 
Annonser