NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Pinell vant internasjonal pris


(14 august, 2014 - 04:00)

Den helnorske radioen Pinell GO vant nylig den prestisjefylte prisen Red Dot Design Award.

Red Dot Design Award er en av verdens mest anerkjente produktkonkurranser, og en ekspertjury har nå altså stemplet sitt ettertraktede ”Red Dot”-merke for høy designkvalitet, på den norskutviklede digitalradioen.

- Vi er glade og stolte over å motta denne annerkjennelsen av det arbeidet vi har lagt ned i Pinell GO. Da vi begynte designprosessen for mer enn to år siden, bestemte vi oss for å designe den reiseradioen vi selv ønsket oss. Lyd, brukervennlighet og utseende var blant det som stod høyt på prioriteringslisten. Og det er jo veldig hyggelig å få enda en bekreftelse på at resultatet ble vellykket, sier designeren bak radioen Andreas Erlandsen.

I den høythengende prisutdelingen, som gikk av stabelen i Essen, Tyskland, i starten av juli, evaluerte de internasjonale ekspertene i juryen 4815 bidrag fra 53 land. Pinell GO utmerket seg med sin kvalitet og innovative styrke.

- Bare de beste produktene mottar en pris fra juryen. Dette er spesielt reflektert i andelen vellykkede oppføringer i Red Dot Award, som er høy sammenlignet med andre internasjonale designkonkurranser. Derfor kan vinnerne være stolte av sine prestasjoner. Med sine bidrag, sto de ut fra resten, og var i stand til å bestå testen foran de kritiske øynene til ekspertene, sier professor Peter Zec, som er initiativtakeren til Red Dot Design Award.

 

 
Annonser