NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Påmeldingen er i gang for lokalradio


(9 april, 2014 - 10:00)

Meld på bidrag til Prix Radio 2014 nå. Påmeldingsfrist er satt til 23. april kl. 20.00.

Kategoriene er de samme som i fjor. De finnes sammen med begrunnelser her.
Les begrunnelsene nøye.

Viktig informasjon:
Bidragene skal være på en sendetime, hvis ikke annet er bestemt for en kategori. Dvs. opptaket skal f.eks. dekke kl.07:07 til kl. 08:07.
Bidragene leveres uten musikk, men med ca. 5 sekunder inn og ut av musikken og reklame.
Det må være bilde av minst en av bidragsyterne. Finn fram det på forhånd.

På grunn av stor pågang kan hver enkelt radiostasjon bare sende inn ett bidrag pr. kategori. Lokalradioer som tilhører en radiogruppe og som har samkjøringer kan ikke sende inn flere utgaver av samme identiske radioprogram som f.eks. et humorshow som sendes uendret på flere stasjoner. Derimot kan radiogrupper sende inn et program pr. stasjon der programmene er unike som f.eks. morgenshow som varierer fra by til by.

Det er lurt å forberede seg på forhånd før bidragene meldes inn.

Kom i gang med registreringen her.

Følg lenken over og fyll inn brukernavn, fullt navn og kontaktinfo. Da får du tilsendt verifisering- og påloggingslenke i en e-post. Adressen til e-posten må da bekreftes/verifiseres. Ta vare på denne e-posten siden den inneholder brukernavn og passord hvis du skal laste opp mer senere.

Først laster du opp bidraget, så velger du «Gå tilbake for å registrere bidraget, etter at du har lastet opp». Da ser du lydfilen.  Velg «Registrer» under lydfilen. Legg inn tittel på bidrag, sendetidspunkt, velger kategori, legger inn en kort tekst om bidraget og hvorfor det bør vinne og til slutt bilder av programskapere og bidragsytere. Bekreft at du har de nødvendige rettighetene til bidraget og REGISTRER.

Det er viktig at du navngir filen på riktig måte. Først nummer på kategori, så radiostasjon og tilslutt tittel på bidrag. Det skal være underscore (_) mellom hvert segment i tittelen på lydfilen. Du kan heller ikke bruke norske bokstaver som æøå.
Eksempel:  04_radioFuttogfart_sesongpremiere.mp3

Opplasting vil IKKE fungere fra iPhone eller iPad eller annet som ikke støtter flash.

Det kan være lurt å ha back-up av testen i Word eller text edit, en vet aldri med datamaskiner…

Påmeldingen er laget av Østlandsnett.
Har du problemer med det tekniske kan du kontakte Østlandsnett på dagtid mellom kl. 09.00-16.00 på telefonnummer 62 81 28 80.

 

 
Annonser