NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Påmeldingen åpner i dag


(10 august, 2015 - 10:49)

Radiodager 2015 går av staben 17. og 18. september og påmeldingen til Norges største radioarrangement er åpen fra i dag.

Programmet begynner å ta form og noen foredragsholdere er allerede publisert.


Paul Keenan har siden april i år overtatt eierstyringen over radiokanalene til SBS Nordic i Norge, Sverige og Danmark.  Som toppsjef for Bauer Media Group har han en europeisk multimedia gigant med 20 milliarder kroner i årsomsetning i ryggen. 

Hva vil Bauer Media med radiodelen av SBS Nordic?  Hvilke ambisjoner og visjoner har de?  Hvordan kan det forandre konkurransesituasjonen i det norske og skandinaviske radio-markedet?  Og hvordan vil det forandre arbeidsklimaet for radiomedarbeidere?  Det er langt flere enn Radio Norges og Radio 1s medarbeidere som har interesse av å høre hva Paul Keenan vil si om dette på Radiodager 18. september.

 


Yasmine El Rafie er utviklingsredaktør for sosiale og digitale medier i SR.  Hun deler erfaringer med utvikling av sosiale medier i SR, bl.a. for Musikhjälpen som når 2 millioner svensker på en uke på Facebook.  Hun henter fram eksempler fra ulike redaksjoner i SR med vekt på dialog og forståelse for interesseområdekluster online som nøkkel til å nå ut med sitt innhold i sosiale medier.

 


Steffen Fjærvik er spesialrådgiver for kommunikasjonsselskapet Gambit Hill + Knowlton. Han har tidligere jobbet som journalist i 20 år, hovedsaklig for NRK og Institutt for Journalistikk.
Han kommer til Radiodager for å lære oss å stille bedre spørsmål.
Du tror kanskje at dine pågående og kritiske spørsmål skaper det beste intervjuet? Ingenting kan være lengre fra virkeligheten. Faktum er at det du tror er de vanskeligste spørsmålene, er dem det er lettest for medietrente personer å danse unna. I dette foredraget får du vite hvordan åpne spørsmål og oppfølgingsspørsmål er mye er effektive enn de lukkede.

Radiodager kommer med flere foredragsholdere senere i august.

Påmeldingen finner du her.

 

 
Annonser