NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Online trekkeprogram for radiobingo


(16 desember, 2015 - 11:10)

Mikkel Aanderaa i Hjalarhornet har laget et online trekkeprogram for radiobingo, som gir nye muligheter sammenlignet med de tradisjonelle programmene. 

Han har laget programmet på forespørsel fra Radio Lyngdal, som slet med å få installert sitt gamle trekkeprogram på nye datamaskiner. Derfor kastet han seg rundt og laget en løsning som er web-basert og uavhengig av radioen bruker PC eller Mac. 

Det kan faktisk også brukes på mobiltelefon: - Det er optimalisert for mobiltelefon, så skulle PC streike og nettet i studio gå ned kan du logge inn på telefonen og fortsette der, forteller Aanderaa til lokalradio.no

I tillegg til at programmet ikke krever noen installering på PC får det også flere andre nye fordeler:  Du får blant annet en nedtelling med egendefinert antall sekunder. Du kan få opp underveis potensielle bonger med bingo og trekkingene blir lagret,  du kan gå tilbake og sjekke forrige ark, eller forrige uke. 

Programmet er fortsatt under utvikling, men en ferdig utgave vil også innehold en modul for å vise de trekte tallene online. Den vil også ha en modul for lydfiler, slik at oppleser kan lese inn alle tall på lydfiler . Deretter sørger programmet for å lese opp tallene for deg!

Aanderaa har også planer om en modul for å lagre mobilnr til vinneren slik at vinnerlister blir automatisk generert og lagret. Er ikke spilleren lagret i sysrtemet vil han få en SMS med spørsmål om banknr for utbetaling.

Vil du vite mer om dette, så kontakt Mikkel Aanderaa Mikkel@rlink.no Tlf 35052005

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 

 

 
Annonser