NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Hege Tepstad og Bjørn Ivar Holter-Nilsen i Radio Metro. Foto: Sara Rose

Nytt morgenteam på Radio Metro


(17 august, 2015 - 17:31)

Hege Tepstad er blitt morgenfugl på Radio Metro. Med seg på laget får hun Bjørn Ivar Holter-Nilsen, som også tidligere har vært en del av morgenshowet. 

Lokalradiokjeden Radio Metro gjør noen forandringer i sitt sendeskjema denne høsten. Glenn Due Sørensen har valgt å gjøre andre ting og derfor begynner Hege Tepstad nå tidligere på jobb og leder morgensendingen på Radio Metro.

Hun kommer fra formiddagssendingen i samme kanal og får med seg kollega og morgenfugl Bjørn Ivar Holter-Nilsen til å holde styr på trafikken og hendelsene.

- Det er veldig hyggelig å få lov til å være en del av morgenen til Metro-lytterne. Jeg gleder meg til å følge dem enten de gjør seg klar til å levere i barnehagen eller er på vei til jobben, sier Hege Tepstad.

Hun er på ingen måte fremmed med tidligjobbing. Både i NRK, P4 og Radio Norge har hun laget morgenradio tidligere. Morgensendingen begynner i det små fra klokken 06 og det er full fart med begge programledere fra kl. 07. 

- Hege passer perfekt inn på Radio Metro. Derfor var det også naturlig å utvide og flytte på sendetiden hennes da hun gjorde det så bra på formiddagen. Hege og Bjørn Ivar skal gi lytterne på Østlandet en lun og litt mindre masete start på dagen, sier programsjef Øyvind Strand Endal.

Etter Hege og Bjørn Ivar på morgenkvisten tar Ronny Bergersen over stafettpinnen fra kl 11 til 14. Ettermiddagsvertene Ståle Fossberg og Christian Gilsvik sender fra 14 til 18 som før.  Trond Harald Hansen er programleder for kveldssendingen fra 18 til 21.

Radio Metros profil er å spille god og variert musikk fra 60-tallet og frem til i dag, av den myke behagelige sorten. Kanalen har konsensjon i en rekke byer i Norge, du Metro nå blant annet i Oslo, Romerike, Follo, Indre Østfold, Gjøvik, Lillehammer, Hønefoss og Drammen.

Foto: Radio Metro/ Sara Rose

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser