NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Ny rockekanal på DAB


(13 januar, 2014 - 10:41)

Onsdag 15. januar 2014 lanserer P4-gruppen en splitter ny riksdekkende radiokanal på DAB, nett og mobil. Kanalen får eget morgenshow, nyheter hver time, trafikkmeldinger og kommer til å spille masse, masse rock. 

– Lanseringen av P6 Rock er vårt offisielle startskudd for den videre DAB-satsingen i 2014. Vi lanserer nå en fullverdig radiokanal med ny tøff musikkprofil og mange kjente P4-stemmer. Man kan si at vi fyller årets julegave, DAB-radioen, med innhold. Vi har valgt å utvikle en ren rockeprofil på kanalen fordi vi vet at mange radiolyttere savner nettopp dette tilbudet. Dette blir en riksradiokanal slik du er vant til å høre, med nyheter, trafikk og underholdene programledere. Den store forskjellen fra de andre kanalene, blir all den gode rocken, sier kanalsjef Kenneth Andresen i en pressemelding.

Utbyggingen av DAB-nettet i Norge har pågått siden mai 2012, og alt ligger nå til rette for rene digitale rikskanaler. Vi har i dag et digitalradionett som dekker 90 prosent av befolkningen, samtidig som salget av DAB-mottakere virkelig har skutt i været og nå har funnet veien inn i norske biler og hus. De få som i dag ikke har tilgang til DAB trenger heller ikke å fortvile så lenge de har internettdekning. P6 Rock blir tilgjengelig som webradio og i apper for iPhone og Android, samt for alle tablets, fortsetter Andresen.

Les mer her.

 

 
Annonser