NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Ny redaktør i radiOrakel


(9 juli, 2012 - 12:03)

Første juni i år tok Mari Jee Syrtveit Jensen over som ansvarlig redaktør i radiOrakel. Nå gleder hun seg til et år i rollen som redaktør i verdens første kvinneradio, som også mottok Hedersprisen til Prix Radio under Radiodager i fjor.

Radioen fikk hun kjennskap til gjennom studiene.
-Jeg studerer tverrfaglige kjønnsstudier og ble tipset om journalistkurs på radiOrakel gjennom studiene. Derfra var veien kort fra "jeg har ikke tenkt å fortsette" til "stormende forelskelse", sier Syrtveit Jensen til lokalradio.no.

RadiOrakel har relativt stor gjennomtrekk av medarbeidere og mange lovende journalister fortsetter karrierene i mer etablerte mediehus, etter å ha fått prøve og feile i radiOrakel. Det betyr ikke at alt må bli nytt ved hvert redaktørskifte.
-Da jeg stilte som redaktør følte jeg at radioen fungerte bra, så jeg ville videreføre radiOrakels visjon om feministisk radio og utdanningsinstitusjon heller enn å endre på noe. Ingen er perfekte, man prøver og feiler, men radiOrakel er det beste stedet å gjøre dette, og å lære av sine feil uten at andre slår deg ned, sier Syrtveit Jensen til lokalradio.no.

 

 

 
Annonser