NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Ny morgenvert på Radio Sør


(26 november, 2015 - 08:24)

Ann Helen Gjerde er den nye morgenfuglen på Sørlandets lokalradio, Radio Sør. Hun har lang radioerfaring, men er visst ikke så vant til å være morgenfugl. 

- Jeg har aldri lagt meg så tidlig før, nå er jeg i seng nesten før fuglene legger seg. Men nå går jo jobben ut på å vekke sørlendinger tidlig, så da må man jo være opplagt. Jeg gleder meg også veldig til å kjøre morgensendinger, jeg elsker jo radio. Sånn sett passer jo jobben perfekt, sier Ann Helen Gjerde til KRS247.

Hun er opprinnelig fra Gudbrandsdalen, men snakker gudbrandsdøl kun med de aller nærmeste. På radio Sør vil det nok gå mest i østlandsk, selv om hun har bodd i Kristiansand i fire år nå. Hun har jobbet i radio i NRK, blant annet på Sørlandet og i Finnmark. 

- Når man har bodd litt forskjellige steder ser man at vi er ganske forskjellige, og det synes jeg er artig. Å flytte opp til Finnmark var jo en ny opplevelse, jeg måtte omstille meg litt. Ikke minst i forhold til klimaet. Jeg er jo en ivrig grønnsaksdyrker, og liker meg veldig godt i hagen. Det er en litt mer takknemlig oppgave her på Sørlandet, her rekker jo maisen å bli moden.

Hvis hun skal trekke frem et område hun ikke har spesielt peiling på, må det være sport. - Der er nok mange andre i radioen flinkere enn meg. Jeg har aldri helt blitt bitt av den basillen med å se på sport, det jo mye gøyere å få være med selv, sier Gjerde som ikke utelukker at det kan bli noe fotballprat.

- Det må jeg nesten. Dere her på Sørlandet er jo veldig opptatt av hvordan det går med Start for eksempel, så jeg må vel nesten gjøre et intervju eller to, sier den nye morgenverten lattermildt til KRS247. 

Ann Helen Gjerde overtok jobben som fast morgenvert forrige mandag og lover at Våkn Opp skal fortsatt være det morgenshowet du bør få med deg. - Jeg lover å invitere mange spennende gjester og ta for meg de viktige sakene i området. Men så vil jeg også ha det gøy i studio. Så håper jeg at det vil smitte over på deg som lytter. For det er viktig å kose med radio, sier hun.

Les mer om dette på RADIO SØR

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no Foto: Radio Sør, Kilde: KRS247

 

 
Annonser