NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Ny daglig leder i Norsk Lokalradiofobund


(22 oktober, 2015 - 12:09)
Pål Lomeland er ansatt som ny daglig leder i Norsk Lokalradioforbund. Lomeland har i en årrekke jobbet i lokalradio og kommer fra Radio Sør.
 
 
Stillingen som daglig leder har stått ledig etter at Erik Fagernæs gikk av med pensjon ved nyttår. Etter en interessant søknadsrunde har styret i Norsk Lokalradioforbund bestemt seg for å ansette Pål Lomeland (42) i stillingen som daglig leder.. 

- Det var drøyt 25 søkere til jobben og mange var godt kvalifiserte, forteller styreleder Svein Larsen. - Men, jeg føler meg trygg på at vi har ansatt den beste kandidaten, understreker Larsen. 

- Siden Lomeland har vært aktiv i bransjen i mange år og også styremedlem hentet vi inn ekstern hjelp i forbindelse med ansettelsesprosedyren. Den eksterne konsulenten var med i sluttfasen i forbindelse med intervjuene av de aktuelle kandidatene og det var enighet om konklusjon om å ansette Pål Lomeland.

Lomeland har over 20 års erfaring fra radiobransjen. De siste årene har han vært sterkt involvert i å bygge opp det som er blitt den store lokalradioen Radio Sør i Kristiansand. Lomeland begynte denne prosessen som eneste ansatte i Radio Ung og er nå daglig leder og ansvarlig redaktør i en bedrift med sju ansatte og med radiodekning over store deler av Sørlandet. 

Den nye daglige lederen har også utdanning innen radiofaget og er allerede godt kjent som styremedlem i Norsk Lokalradioforbund. og nå nylig ble han valgt inn i styret for konferansen Radiodager. .

- Jeg gleder meg til å ta fatt på et spennende, men også utfordrende arbeid i lokalradioforbundet. Bransjen og forbundet står overfor utfordringer i tiden som kommer, og jeg ser fram til å jobbe for å gi lokalradioene de beste mulighetene for å fortsatt være viktige aktører i medielandskapet over hele landet, sier Lomeland.

- Samtidig er det med noe tungt hjerte jeg går fra jobben som daglig leder og ansvarlig redaktør i Radio Sør, som jeg har vært med på å bygge opp fra en frivillig organisasjonsradio med 10 timers sendetid i uka under navnet Radio Ung - til å bli Sørlandets største kommersielle lokalradio med 7 ansatte og dekning i 21 kommuner. Men når muligheten til å lede Lokalradioforbundet dukket opp, var det en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier den nye daglige lederen.

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser