NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Nea Radio er blitt tegneserie, nesten


(6 januar, 2016 - 11:08)

Lokalradioen fra Trøndelag har fått en solid posisjon i en norsk tegneserie, der Nea Radio fungerer som sponsor!

Nea Radio er med i tegneserieheftet Lunch. Det er i utgave 6 i 2015 at Nea Radio er med som sponsor på en sykkeltrøye som seriens hovedperson Kjell, har.

- Som seriefiguren selv forteller er dette noe vi ikke har betalt for, men vi er stolte over å få være med på skjorta, skriver Nea Radio i en kommentar.

Lunch er en norsk tegneserie skrevet og tegnet av Børge Lund. Den humoristiske stripeserien foregår i et kontormiljø sterkt preget av kverulanten og uromomentet Kjell.

Den lille mannen med det store egoet befinner seg et stykke nede på stigen, men med dårlige idéer, elendig arbeidsmoral, upassende kommentarer og et og annet idiotisk påfunn klarer han likevel å gjøre seg til midtpunktet for det meste som skjer.

I tillegg er det flere andre karakterer som tegner et godt bilde på hvilke type personer man kan møte i et mellomstort kontorlandskap. Det er slik Nea Radio beskriver tegneserien de har blitt en del av.

Nea Radio er en av Norges mest markante lokalradioer, med lyttertall som plasserer dem på toppen av lista over de mest populære lokalradioene i Norge, målt i oppslutning i sitt eget område.

Lokalradioen holder til i Trøndelag, med hovedkontor i Selbu. De dekker også områder som Tydal og Røros.

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no

 

 
Annonser