NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Nå kommer radiobingo på nett


(14 september, 2015 - 15:00)

Nå blir det mulig å kjøpe bonger til radiobingo på nettet. Salget er allerede i gang hos Nea Radio og flere andre lokalradioer jobber med det samme. Saken er oppdatert

Nea Radio lanserer en norgesnyhet: De er den første lokalradioen i landet som selger bingobonger på nett. Systemet blir levert av Eilif Uthus og Bingosystemer som er offisielt godkjent som selger av blokker på nett av lotteritilsynet.

For å kjøpe blokker må du registrere deg som spiller, derifra kan du overføre penger til spillerkontoen via vanlig regning som du betaler i banken, eller bruke bankaxess, opplyser Nea Radio på sine hjemmesider.

Blokkene får du opp på skjermen, skriv dem ut og du er klar for å spille bingo – uansett hvor du er i verden. Du kan selvsagt høre på nettradio for å få med deg bingoen

- Vi starter bingosalget for å gjøre det enklere å kjøpe seg bingoblokker. Med dette kan du også kjøpe deg blokker overalt. I tillegg er dette selvfølgelig en tjeneste til alle som føler tilhørighet til Nea Radio i resten av landet, forteller bingoansvarlig Stian Elverum i Nea Radio. 

- Etter responsen å dømme kan vi forvente at andelen bingospillere som kjøper blokker på nett blir stor og etterhvert som folk blir kjent med systemet så blir det fler og fler. Men det største salget vil nok være av tradisjonelle bingoblokker som selges hos kommisjonær, forteller Elverum til lokalradio.no.

Radiobingo er en populær del av lokalradioen i Trøndelag, både for lytterne og for ledelsen. - Radiobingoen er veldig viktig for våre lyttere. Vi kjører bingo helt live og spilleren taes inn direkte på lufta for kontroll av tallongnr og presantasjon av vinneren. For radioens økonomi utgjør dette en stor andel av budsjettet, og bingoomsetningen har økt med 20% det siste året. Dette betyr at vi kan lage enda mer lokalradio, sier Elverum til lokalradio.no

Selv om Nea Radio er først ute, kjenner lokalradio.no til at flere andre lokalradioer jobber med lignende systemer. Dette kan bety en bingorevolusjon for landets lokalradioer, etter at de første forsøkene på dette ble stastanset av Lotterimyndighetene for noen år siden.

Les mer på Nea Radios hjemmesider: nearadio.no

Skrevet av Kyrre Dahl for lokalradio.no - Oppdatert 15.09.2015

 

 
Annonser