NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Grand Hotell er arena for lokalradiokonferansen 2015

Mye nyttig på årets landskonferanse


(13 april, 2015 - 13:08)

I tillegg til svært spennende debatter og besøk fra statsråden kommer Norsk lokalradiofobunds lokalradiokonferanse i år til å inneholde store mengder nyttig informasjon. Selvsagt blir det også muligheter for å knytte kontakter innenfor bransjen, utdeling av priser og festmiddag. 

Lokalradiokonferansen 2015 arrangeres på Grand Hotell i Oslo 17. og 18. april. Det er allerede kjent at kulturminister Thorhild Widvey kommer til konferansen, trolig med spennende nyheter om FM-slukking. 

Den første dagen blir det en rekke spennende faglige debatter om radioens fremtid generellt og ikke minst om lokalradioens fremtid! Men, det er også satt av mye tid til annen nyttig informasjon, om blant annet tekniske forhold, mulighet for å søke pengestøtte og viktig informasjon fra myndighetene. 

Norsk kommunikasjonsmyndighet (Nkom) kommer til årets konferanse for å informere om Nkom sine oppgaver i forhold til lokalradio og DAB samt dekningsberegninger på alle DAB-blokkene inkludert Lokalradioblokka. De vil også fortelle litt om hvordan dekningen av DAB måles og det er åpent for spørsmål fra salen. 

Du har sikkert sett kampanjen "La FM Leve". Håkon Dahl fra Kitchen reklamebyrå informerer om deres bidrag til "La FM leve" kampanjen. Det kan også lønne seg å følge med når Heidi Røneid fra Fagutvalget for tilskudd til lokalkringkasting gir gode søknadstips, blant annet hva utvalget ser etter når de velger ut hvem som skal få støtte. Og ikke minst kommer en representant fra Medietilsynet med fersk og viktig informasjon som angår din lokalradio. 

Det blir en faglig tung konferanse, men selvsagt blir deg også mulighet for sosial omgang og networking med kolleger fra andre stasjoner. På fredag er det festmiddag i Speilsalen på Grand Hotell med blant annet utdeling av Lokalradioprisen. Hvem som får den er en godt bevart hemmelighet som avsløres kun på lokalradiokonferansen. 

Mer om programmet finner du på http://www.lokalradio.no/program-landskonferansen-i-oslo-2015

Påmelding til konferansen: https://mha.ticketco.no/landskonferanse

Alle bilder: Grand Hotell hjemmeside

 

 
Annonser