NETTRADIO

 

Nyhetsbrev

Følg med!
Motta vårt nyhetsbrev.
Registrer deg her.

Se våre nyhetsbrev her.

 
Meld inn bidrag nå!


(25 mai, 2013 - 08:15)

Nå begynner det å haste for lokalradioene for å melde inn bidrag til Prix Radio 2013. Lokalradioenes siste frist for å levere bidrag er på tirsdag 28. mai. Nedenfor finner du informasjon om hvordan det gjøres.

Opplegget er det samme som i fjor.
Følg denne lenken og fyll inn brukernavn, fullt navn og kontaktinfo. Da får du tilsendt verifisering- og påloggingslenke i en e-post. Adressen til e-posten må da bekreftes/verifiseres. Ta vare på denne e-posten siden den inneholder brukernavn og passord.

Først laster du opp bidraget, så velger du "Gå tilbake for å registrere bidraget, etter at du har lastet opp".

Da ser du lydfilen.  Velg "Registrer" under lydfilen. Legg inn tittel på bidrag, sendetidspunkt,  kategori, legg inn en kort tekst om bidraget og hvorfor det bør vinne og til slutt bilder av programskapere og bidragsytere. Bekreft at du har de nødvendige rettighetene til bidraget og REGISTRER.

Opplasting vil IKKE fungere fra iPhone eller iPad eller annet som ikke støtter flash.
Det kan være lurt å ha back-up av teksten i Word eller text edit, en vet aldri med datamaskiner…

Bidragene skal være på en sendetime, hvis ikke annet er bestemt for en kategori. Dvs. opptaket skal f.eks. dekke kl.07:07 til kl. 08:07.
Bidragene leveres uten musikk, men med ca. 5 sekunder inn og ut av musikken og reklame.

På grunn av stor pågang kan hver enkelt radiostasjon bare sende inn ett bidrag pr. kategori. Lokalradioer som tilhører en radiogruppe og som har samkjøringer kan ikke sende inn flere utgaver av samme identiske radioprogram som f.eks. et humorshow som sendes uendret på flere stasjoner. Derimot kan radiogrupper sende inn et program pr. stasjon der programmene er unike som f.eks. morgenshow som varierer fra by til by.

Som i fjor vil 4 juryer bestående av til sammen 16 personer fra hele spekteret av lokalradiobransjen bedømme bidragene og sende 3 bidrag fra lokalradioene videre til mellomrunden. Juryene vil bli offentliggjort om kort tid når de er helt klare.
Det er til sammen 17 kategorier og de finner du under med presisering av hva juryen er ute etter.

Kategorier 2013.

Påmeldingen er laget av Østlandsnett. Har du problemer med det tekniske kan du kontakte Østlandsnett på dagtid mellom kl. 09.00-16.00 på telefonnummer 62 81 28 80.

 

 

 

 

 

 
Annonser